Η Τουρκία ψάχνει για χαζούς: Ζητά να αποχωρήσει η Συρία από το Χαν Σέιχουν και τη γύρω περιοχή

Freepen.gr - Οι τουρκικές αρχές θέλουν ο Συριακός Αραβικός Στρατός να αποχωρήσει από αρκετές περιοχές στο νότιο Idlib και τη βόρεια Hama, δήλωσε στο Al-Masdar News μια στρατιωτική πηγή την Παρασκευή.

Σύμφωνα με τηνπηγή, οι τουρκικές αρχές κάλεσαν τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να αναγκάσουν τον συριακό στρατό να αποχωρήσει από τα εδάφη που απελευθέρωσαν τον Αύγουστο!

Μέχρι στιγμής, ο Συριακός Στρατός έχει αποσυρθεί από την περιοχή του τουρκικού παρατηρητηρίου στην πόλη Morek. Ωστόσο, αντικαταστάθηκε γρήγορα από τη ρωσική στρατιωτική αστυνομία, η οποία έστειλε μια συνοδεία στη βόρεια ύπαιθρο της Hama.

Ενώ ο Συριακός Στρατός συμφώνησε να εγκαταλείψει την περιοχή του Morek, είναι απίθανο να αποχωρήσει από τον Χαν Σέιχουν ή τις άλλες περιοχές που απελευθέρωσε από τους τρομοκράτες στη βόρεια Hama και το νότιο Idlib.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail