Γκρεμίζεται από Δευτέρα το κτίριο που προοριζόταν για ελληνικό σχολείο στο Μόναχο

Γκρεμίζεται τη Δευτέρα το κτίριο που προοριζόταν για ελληνικό σχολείο στο Berg am Lain, όπως αποκαλύπτει ο Δορυφόρος Μονάχου. Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung "οι εργασίες κατεδάφισης του κτηρίου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν λίγο πριν τα Χριστούγεννα».

Όπως προβλέπει η συμφωνία από 26 Ιουνίου (που έχει δημοσίευσει ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ https://www.doryforos.org/berg-am-laim/ ) μετά την κατεδάφιση του ερειπίου θα χτιστεί ένα κοινό σχολείο. Ένα κομμάτι θα αποτελεί τμήμα του γειτονικού γερμανικού γυμνασίου Michelgymnasium και ένα τμήμα του ελληνικού σχολείου».

Υπενθυμίζεται ότι το οικόπεδο το είχε αγοράσει η Ελλάδα και το κτίριο που θα χτιζόταν θα ήταν αποκλειστικά για ελληνικά σχολεία. Τώρα, μετά τη συμφωνία, το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο Μονάχου.

Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.