Τουρκικό Προξενείο στην Αμμόχωστο προανήγγειλε ο Τσαβούσογλου από τα Κατεχόμενα!

Freepen.gr - «Προξενείο» στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ανοίγει η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μιλώντας σε έποικους στα χωριά της κατεχόμενης Καρπασίας.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να συναντηθώ με τους Τουρκοκύπριους και Τουρκοκύπριους αδελφούς μας στο # Yenierenköy. Θα ανοίξουμε το Γενικό Προξενείο μας στην Αμμόχωστο, που θα είναι η 243η αποστολή μας στον κόσμο. Κανείς δεν θα έχει τη δύναμη να σπάσει τον τουρκοκυπριακό δεσμό με την πατρίδα!» ανήρτησε ο Τσαβούσογλου στο Twitter.



Στην ίδια μάλιστα ομιλία όπως μεταδίδει το πρακτορείο Ανατολή προειδοποίησε την Κυπριακή Δημοκρατία ότι όσον αφορά τα κοιτάσματα των υδρογονανθράκων πως "αυτό που πρέπει να κάνετε εδώ, είναι να μάθετε να μοιράζεστε».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail