Επιστολή άκρας ταπείνωσης του πατέρα του 16χρονου: Καταδικάζει τον γιο του που "απερίσκεπτα" κατέβασε τη σημαία του εισβολέα

Freepen.gr - Επιστολή στο Μουσταφά Ακιντζί έστειλε ο πατέρας του 16χρονου Ελληνοκύπριου μαθητή που κατέβασε την τουρκική σημαία στην κατεχόμενη Λύση, ζητώντας συγγνώμη για την πράξη του γιου του. Ζήτησε δηλαδή συγγνώμη που ο γιος του κατέβασε τη σημαία του εισβολέα στην πόλη από την οποία κατάγεται και ο ίδιος.


Ο πατέρας χαρακτηρίζει στην επιστολή του απερίσκεπτη την πράξη του γιου του και «εφηβική επιπολαιότητα που έγινε κάτω από συναισθηματική φόρτιση» ενώ παραπάνω την καταδικάζει!

Παράλληλα, εκφράζει την εύχεται και ελπίζει πως δεν διαταραχθεί το θετικό κλίμα συνεννόησης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, ένα τόσο θετικό κλίμα με την Κύπρο περικυκλωμένη από τουρκικά ερευνητικά πλοία και πολεμικά σκάφη τα οποία διακωμωδούν κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δε γνωρίζουμε αν αυτή η επιστολή συντάχθηκε υπό καθεστώς πίεσης ή φόβου από έναν άνθρωπο ο οποίος προφανώς πέρασε κάποιες αξίες στο γιο του ώστε να προβεί στην ηρωική πράξη να κατεβάσει τη σημαία του εισβολέα από τον τόπο καταγωγής του, σίγουρα πάντως εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο γιατί η Κύπρος παραμένει για 45ο χρόνο κατεχόμενη σε μεγάλο τμήμα της και τι σημαίνει ραγιάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail