Νεαρά χριστιανά κορίτσια από το Πακιστάν καταλήγουν θύματα Trafficking στην Κίνα: Πως γίνεται η εξαπάτηση

Freepen.gr - Νεαρά κορίτσια από μια πλειοψηφική χριστιανική κοινότητα στο Πουντζάμπ του Πακιστάν ανακαλύφθηκε ότι επανειλημμένα πωλούνται στα πλαίσια Trafficking στην Κίνα. Αυτά τα κορίτσια, που προέρχονται από εξαιρετικά φτωχές χριστιανικές οικογένειες, πωλούνται με όνειρα να παντρευτούν μερικούς πλούσιους επιχειρηματίες στην Κίνα, αλλά αντ 'αυτού αναγκάζονται σε σeξουαλική δουλεία, όπως σημειώνει το persecution.org.

Σε ένα παράδειγμα, η Natasha Masih δόθηκε σε έναν Κινέζο από τους γονείς της στο Πακιστάν. Ο άντρας πλήρωσε την τιμή της νύφης, η οποία είναι μια πολιτιστική πληρωμή για το γάμο σε αντάλλαγμα της δέσμευσης να φροντίσει την κόρη τους καθώς θα εκτελεί το ρόλο της ως σύζυγός του. Στην Κίνα, όμως, η Natasha ανέφερε ότι κρατήθηκε σε ξενοδοχείο σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία στην Κίνα όπου αναγκάστηκε να συνερευθεί με αρκετούς άνδρες.

«Σε αγόρασα στο Πακιστάν», είπε ο σύζυγός της. "Μου ανήκεις. Είσαι ιδιοκτησία μου".

Στις αρχικές της επικοινωνίες με τη μητέρα της, το δεκαεννέα χρονών κορίτσι δεν μπορούσε να εξηγήσει πλήρως τι συνέβαινε με την, ούσα εντελώς τραυματισμένη ψυχολογικά από την αναπάντεχη ανατροπή των γεγονότων. Εντούτοις, έσπασε τελικά και αφηγήθηκε ολόκληρη την κατάσταση στη μητέρα της. Αφού η μητέρα της την άκουσε, έφτασε στην πιο υποστηρικτική κοινότητα της στο Πακιστάν - μια μικρή ευαγγελική εκκλησία σε μια παραγκούπολη στην πακιστανική πόλη Faisalabad. Η ομάδα ήταν σε θέση να υλοποιήσει ένα επιτυχημένο σχέδιο για τη διάσωση της Natasha από το κινεζικό ξενοδοχείο το οποίο ήταν 1.100 μίλια μακριά.

Δυστυχώς, η Natasha είναι μόνο μία από τις εκατοντάδες νεαρές κοπέλες που βιώνουν αυτό το διακρατικό εμπόριο από το Πακιστάν στην Κίνα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα κορίτσια προέρχονται από έντονα φτωχές χριστιανικές κοινότητες και οι γονείς τους αναζητούν απλά μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους. Είναι τελείως τυφλοί και υποθέτουν ότι οι κόρες τους εγκαταλείπουν το Πακιστάν για μια καλύτερη ζωή.

Το Πακιστάν είναι ένα έθνος που διακρίνει βαθιά τους χριστιανούς - που θεωρούνται πολίτες δεύτερης κατηγορίας με πολλούς τρόπους και μειονεκτούν όσον αφορά τις ευκαιρίες απασχόλησης και τις μορφές προόδου. Η πραγματικότητα της σωματεμπορίας σε χριστιανικές κοινότητες έχει προκαλέσει κάποια ανησυχία στους πακιστανούς αξιωματούχους, ωστόσο, η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει την κατάσταση μακριά από τα μεγάλα δίκτυα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, προκειμένου να διατηρήσει την οικονομική της σχέση με την Κίνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail