Η Ρωσία παρουσιάζει την έκδοση εξαγωγής των Su-57 και περιμένει να έρθουν πελάτες

Sergei Βobylev/ΤΑSS
Freepen.gr - Η Ρωσία θα παρουσιάσει τις εξαγωγικές εκδόσεις του αεροσκάφους 5ης γενιάς Su-57 και του στρατιωτικού αεροσκάφους Il-112V στη διεθνή αεροπορική επίδειξη MAKS-2019, ανέφερε η εταιρεία Rosoboronexport σε ανακοίνωσή της την Παρασκευή και μεταδίδει το TASS.

"Το μαχητικό Su-57E και το στρατιωτικό αεροσκάφος Il-112VE θα είναι τα κύρια εκθέματα του στρατιωτικού τμήματος της ρωσικής έκθεσης MAKS-2019" λέει η δήλωση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Rosoboronexport, Alexander Mikheyev δήλωσε ότι είναι πεπεισμένος πως και τα δύο αεροπλάνα θα προκαλέσουν τεράστιο ενδιαφέρον στην αεροπορική επίδειξη MAKS.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ρωσικής κρατικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Rostec, Sergei Chemezov σημείωσε ότι η έκθεση θα περιλαμβάνει περισσότερα από 40 νέα εκθέματα. "Αυτή τη χρονιά, η έκθεση της Rostec περιλαμβάνει πάνω από 250 νέα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 αντικειμένων που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην MAKS: αεροσκάφη, αεροηλεκτρονικά και αεροδρομικός εξοπλισμός", ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος.

Η έκδοση εξαγωγής του Su-57 διαφέρει από τα μαχητικά γενιάς 4 ++, λόγω της πολυλειτουργικότητας, της αυτοματοποίησης και του υψηλού βαθμού νοημοσύνης των διαδικασιών μάχης και άλλων χαρακτηριστικών.

Το ελαφρύ στρατιωτικό αεροσκάφος μεταφοράς Il-112VE είναι η εξαγωγή του αεροσκάφους Il-112V που αναπτύχθηκε για τη Ρωσική Αεροπορική Δύναμη και προορίζεται για τη μεταφορά φορτίων, οχημάτων, πυρομαχικών και προσωπικού. Το αεροπλάνο διαθέτει ευέλικτες επιλογές απασχόλησης, διευρυμένες δυνατότητες μεταφοράς φορτίου, δυνατότητα λειτουργίας όλο το εικοσιτετράωρο και άλλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail