Το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι: Ο Πούτιν στη MAKS αγόρασε παγωτό από το ίδιο πρόσωπο πριν δύο χρόνια


Sputnik / Sergey Guneyev
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν στην αεροπορική επίδειξη MAKS στα προάστια της Μόσχας, αγόρασε παγωτό από πωλητή που πώλησε στον ρώσο πρόεδρο στην ίδια θέση πριν από δύο χρόνια. Οι πρώτοι που έδωσαν προσοχή σε αυτό ήταν τα "Mediazone".

Πάνος Ιγνατίου, Μόσχα

Το MAKS Aviation and Space Salon λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στο Zhukovsky κοντά στη Μόσχα. Το 2017, ο Πούτιν επισκέφθηκε επίσης το φόρουμ και αγόρασε επίσης παγωτά με την παρουσία υπουργών, βοηθών, υπαλλήλων ασφαλείας και δημοσιογράφων. Φέτος, ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Rezdep Tayyip Erdogan, ήταν ο επίσημος που έπαιξε το παιχνίδι για τον Πρόεδρο της Ρωσίας.

Όπως προκύπτει από τα βίντεο, ένα από τα οποία δημοσιεύθηκε από την Komsomolskaya Pravda το 2017, και το άλλο σήμερα από το κανάλι TVC, η ίδια γυναίκα στέκεται πίσω από το πάγκο. Και στις δύο περιπτώσεις, ενώ προσφέρει παγωτό, ο πωλητής μιλά για μεγάλη ποικιλία προϊόντων από εγχώριους παραγωγούς. Οι ιδιες στημένες σκηνές με μέλη των μονάδων ασφαλείας της Ρωσίας εμφανίζονται όταν ο Β. Πούτιν βρίσκεται σε ιερούς Ναούς για τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα στη Μοσχα ή σε άλλες πόλεις. 

Μάλιστα αναφέρουν ότι όλοι όσοι βρίσκονται στους Ναούς ως προσκυνητές είναι μελη των μυστικών υπηρεσιών και οι οικογένειες τους που περνούν τις γιορτές μαζί του. Είναι όλα ένα καλοστημένο επικοινωνιακό ρωσικό παιχνίδι. Μια γελοιογραφία με το σκίτσο του Πούτιν γράφει κάτω: Αν ξαναπεί κάποιος ότι είμαι αντισιωνιστής θα πάει στα Γκούλακ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail