Επιβάτης της Easy Jet κάθεται σε θέση δίχως πλάτη ξεσηκώνοντας Twitter και ξένα ΜΜΕ

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλεί στο διαδίκτυο η φωτογραφία μιας γυναίκας σε αεροπλάνο της Easy Jet κατά την πτήση από το Λούτον του Λονδίνου προς τη Γενεύη, η οποία κάθεται σε κάθισμα δίχως πλάτη. Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο Matthew Harris στο Twitter ο οποίος βρισκόταν στην πτήση και ελήφθη από συνεργάτη του.

Στρατής Μαζίδης

Το πόστ του Harris έχει ήδη 22.800 retweets ενώ το θέμα σήκωσε η dailymail.co.uk σε σχετικό της άρθρο αλλά και άλλα μέσα όπως το aerotime.aero, το stern.de, το usatoday.com, το forbes.com, το rtl.de.



Ο Harris έθεσε θέμα ασφάλειας του αεροπλάνου και σημείωσε ότι η γυναίκα τελικά μεταφέρθηκε πριν την απογείωση σε άλλη κανονική θέση καθώς η πτήση δεν ήταν γεμάτη αναρωτώμενος όμως τι θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα.

Η εταιρεία παρενέβη ζητώντας περισσότερη ενημέρωση από τον Harris ζητώντας όμως πρώτα την απόσυρση της φωτογραφίας:



Αυτό προκάλεσε περισσότερα οργισμένα σχόλια χρηστών του twitter αλλά και καυστικό χιούμορ από ορισμένους άλλους. Ο Harris αρνήθηκε να κατεβάσει τη φωτογραφία.

Η εταιρεία δήλωσε σχετικά στη συνέχεια ότι δεν επιτρέπεται σε επιβάτες να κάθονται σε αυτές τις θέσεις οι οποίες είναι προς επισκευή και ότι η ασφάλεια καθώς επίσης η τήρηση όλων των σχετικών κανόνων αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα της Easy Jet:

No passengers were permitted to sit in these seats as they were inoperative awaiting repair. Safety is our highest priority and easyJet operates its fleet of aircraft in strict compliance with all safety guidelines”.

Τέλος έτερος σχολιαστής ανήρτησε αντίστοιχη φωτογραφία από δική του πτήση με την ίδια εταιρεία από το Λούτον για το Βερολίνο. Όπως αναφέρει το πλήρωμα πλήρωσε τους επιβάτες αυτών των θέσεων καθώς δεν υπήρχε άλλη ελεύθερη θέση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail