Σκηνές πανικού σε πτήση της British Airways: Γέμισε καπνούς όλη η καμπίνα λίγα λεπτά πριν την προσγείωση

Freepen.gr - Μια πτήση της British Airways από το Λονδίνο στη Βαλένθια της Ισπανίας αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση καθώς η καμπίνα του αεροσκάφους γέμισε με καπνούς.ισμοί. Συγκεκριμένα η πτήση BA 422 από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου ήταν σε προσέγγιση προσγείωσης όταν η καμπίνα άρχισε να γεμίζει με καπνό τη Δευτέρα το απόγευμα.

"Η τρομακτική εμπειρία στην πτήση στη Βαλένθια", ανήρτησε ένας από τους επιβάτες στο twitter μετά την επείγουσα προσγείωση. "Ένιωσα σαν σε ταινία τρόμου. Ευτυχώς είμαστε όλοι ασφαλείς. Η πτήση ήταν γεμάτη καπνό και έπρεπε να εκκενωθεί άμεσα".

Τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο παρουσιάζουν την καμπίνα γεμάτη καπνό κατά τη διάρκεια της σύντομης έκτακτης ανάγκης, ενώ άλλα κλιπ παρουσιάζουν την εγκατάλειψη του αεροπλάνου.

Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε ότι η εταιρεία γνώριζε το περιστατικό και πως θα ανακοινωθούν περισσότερα όταν υπάρξουν πληροφορίες για τα αιτία του συμβάντος.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail