Πολιτικός αρχηγός: Οι ΗΠΑ μας έχουν εγκαταλείψει, είμαστε σε κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία και θέλουν να στείλουμε πλοία στον Περσικό!

«Τελικά γίναμε θεατές σε μία απίστευτη πρόκληση από τις ΗΠΑ! Ενώ η Ελλάδα είναι σε κίνδυνο πολέμου με την Τουρκία, λόγω της προκλητικής συμπεριφοράς της τελευταίας σε Ανατολική Μεσόγειο (Κύπρο) και Αιγαίο, οι ΗΠΑ ζήτησαν να στείλουμε στρατό στον περσικό κόλπο εναντίον του Ιράν, της χώρας που μας έδινε με πίστωση πετρέλαιο!» υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Στο σχετικό κείμενο τονίζεται πως «οι σύμμαχοι (;) Αμερικανοί μας πρόδωσαν με Σκόπια, Β. Ήπειρο και μας αφήνουν μόνους, απέναντι στις διαθέσεις της Τουρκίας, τώρα μας ζητούν να στείλουμε στρατό στον Περσικό κόλπο».

Η Ελληνική Λύση καταλήγει ότι δεν πρέπει να στείλει η χώρα μας δυνάμεις στον Περσικό κόλπο, καθώς χρειάζεται τη μέγιστη αποτρεπτική ικανότητα απέναντι στις επικίνδυνες προκλητικές πρακτικές της Τουρκίας!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail