Βομβιστής αυτοκτονίας αποσυντονίστηκε και ανατινάχθηκε πριν καν φτάσει στον στόχο του!

Freepen.gr - Ένας βομβιστής αυτοκτονίας φέρεται να ανατίναξε το όχημά του καλά πριν φτάσει τον επιδιωκόμενο στόχο του στο νότιο Idlib την Πέμπτη, ανέφερε η αραβική έκδοση του Sputnik. Επικαλούμενο πηγή από το μέτωπο, το Sputnik υποστήριξε ότι ο λόγος της πρώιμης έκρηξης του βομβιστή αυτοκτονίας ήταν πιθανό να οφείλεται σε σύγχυση.

Συγκεκριμένα, η πηγή ισχυρίζεται ότι ο βομβιστής αυτοκτονίας πιθανόν να μπερδεύτηκε αφού το όχημά του δέχθηκε βαριά πυρά από τους στρατιώτες του Συριακού Στρατού που υπερασπίζονται την πόλη Sukayk στο νότιο Idlib.

Προφανώς, ο βομβιστής αυτοκτονίας έχασε την οπτική επαφή με τον στόχο και κατέληξε να εκραγεί μαζί με τα εκρηκτικά του μακριά από τον προορισμό του, στο βόρειο Sukayk.

Η Hay'at Tahrir Al-Sham και οι σύμμαχοί της καταφεύγουν συχνά σε βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας πριν οι μαχητές τους κατακλύσουν μια περιοχή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες συγκρούσεις στις επαρχίες Idlib και Hama.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail