Ποιός βλαξ αποφάσισε την μαζική αποχώρηση ΣΥΝΕΠΩΝ πελατών από τη ΔΕΗ;

Ο τίτλος είναι κλεμμένος από σχόλιο του φίλου μου Στρατή Γραμματίδη. Ανήκει κι αυτός στα "κορόιδα" τους συνεπείς πελάτες της ΔΕΗ, στους οποίους η εταιρεία παρείχε κάποια έκπτωση αλλά τώρα για να...σωθεί, μελετούν την κατάργησή της.

Του Στρατή Μαζίδη

Αν αυτό είναι επιστροφή στην κανονικότητα, δε θα πάρω. Μάλλον για παραμονή στην ηλιθιότητα μου φαίνεται. Είναι σα να έχεις ένα νοικάρη χρόνια ο οποίος σε μια δύσκολη εποχή, μήνας μπαίνει - μήνας βγαίνει σε πληρώνει στην ώρα σου και ξαφνικά αποφασίζεις ότι θα φορτώσεις σε αυτόν το λογαριασμό για όσα σου λείπουν.

Αυτό είναι Η Λ Ι Θ Ι Ο Τ Η Τ Α! Αυτοί οι καλοί και συνεπείς πελάτες θα έπρεπε να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού. Να αποτελέσουν τη μαγιά μιας λύσης που θα δώσει τέλος στα προβλήματα της ΔΕΗ.

Στο λογαριασμό ρεύματος (όχι μόνο) της ΔΕΗ υπάρχουν ένα σωρό χαράτσια, ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ, ΕΡΤ κτλ. Λυπάμαι πολύ αλλά αρκετός κόσμος (κι εγώ μαζί τους) αδυνατούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε το ρεύμα των άλλων (ΥΚΩ), τις ανεμογεννήτριες των πολυεθνικών (ΕΤΜΕΑΡ) και τους μισθούς των στελεχών της ΕΡΤ. Ας ασχοληθούν πρώτα με αυτά και όχι με την κατάργηση της επιβράβευσης των καλών πελατών.

Σε περίπτωση που οι ιδιωτικές εταιρείες παροχής ρεύματος διατηρήσουν τις εκπτώσεις που παρέχουν ή προχωρήσουν σε ακόμη ελκυστικότερα πακέτα τώρα που αρκετοί πελάτες της ΔΕΗ βγάζουν καπνούς, τότε η πάλαι ποτέ ισχυρή εταιρεία, το...blue chip επί της "ισχυρής Ελλάδας" του Σημίτη θα απομείνει με τους μπαταχτσήδες και τους ρευματοκλέφτες.

Και εδώ που τα λέμε, θα είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη διότι τους πελάτες πρέπει να τους σέβεσαι.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail