Αγγελοπούλου, Γκερέκου, Καραμανλής τζούνιορ σημαίνουν επιστροφή στην κανονικότητα

pietersandt / pixabay
Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικράτησε στην κούρσα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, υποσχέθηκε να τα αλλάξει όλα. Όπως όλοι. Είπε μάλιστα ότι θα πολεμήσει το νεποτισμό στην πολιτική και πως θα στηριχθεί σε καινούρια πρόσωπα.

Του Στρατή Μαζίδη

Το δροσερό αεράκι της πολιτικής ανανέωσης το αισθανθήκαμε με την επαναφορά του Δένδια, του υιού Βαρβιτσιώτη, του Κεφαλογιάννη, παραλίγο της Κεφαλογιάννη, του ανηψιού Μπακογιάννη στο Δήμο της Αθήνας και το βλέπουμε να συνεχίζεται με μεγαλύτερο βαθμό και έκταση.

Ξαναείδαμε πχ Χρυσοχοΐδη υπουργό, αποκτήσαμε ένα νέο Καραμανλή στη θέση του κουρασμένου κατοίκου της Ραφήνας και συνεχίζουμε.

Ολική επαναφορά της Αντζελας Γκερέκου στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας το τιμόνι του ΕΟΤ αλλά και της Γιάννας Αγγελοπούλου όπου η ίδια αφιλοκερδώς θα σχεδιάσει τις πανάκριβες εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια της ελληνικής επαναστάσης που οδήγησε στη δήθεν απελευθέρωση.

Προφανώς δεν υπάρχουν νέοι άνθρωποι με περγαμηνές και ανάγκες.

Το λες κι επιστροφή στην κανονικότητα. Εκείνη που οδήγησε στην καταστροφή. Μυαλό δε βάζουμε. Το κεφάλι μας είναι ερμητικά κλειστό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail