Έχει πλάκα να βλέπεις τα κόμματοσκυλα να τσακώνονται για το ποιος είναι χειρότερος

suju / pixabay
Έχει πλάκα να βλέπεις τα κόμματοσκυλα να τσακώνονται για το ποιος, ο Καρανίκας απόφοιτος ΤΕΙ ή ο Θεοδωράτος απόφοιτος λυκείου που θα αμοίβεται ως ΠΕ είναι χειρότερος σε μια χώρα που είχαμε εναν Καποδίστρια και έναν Δόμπολη οι οποίοι δεν καταδέχτηκαν να πάρουν λεφτά από το κράτος.

Θεωρούμε λογικό μετά απο 10 χρόνια κρίσης να μη μειωθούν τα προνόμια των βουλευτών που ψήφιζαν χωρίς δισταγμό (και κάποιοι χωρίς να τα διαβάσουν) τα μνημόνια που ισοπεδωσαν τη χώρα και την πλειοψηφία του λαού.

Θεωρούμε λογικό ο καθε πολιτικός να διορίζει τα αγαπημένα του κόμματοσκυλα και να τα αμοίβει πλουσιοπάροχα απο την τσέπη των φορολογουμένων ακόμα και χωρίς τα τυπικά προσόντα. Επιδοτούμε κόμματα που χρωστάνε. Για χάρη της δημοκρατίας μας λένε. Βλέπουμε με πόσο ζήλο διασφάλισαν τα συμφέροντα του ελληνικού λαου. Το 20 τοις εκατό του ΑΕΠ πήγε στους τραπεζίτες. Είμαστε μια χώρα σε παρακμή και όλα το δείχνουν.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail