Έφριξαν οι Σκοπιανοί με το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία: Ζητούν τιμωρία της ομάδας από την ΟΥΕΦΑ!

Freepen.gr - Όπως προβλέψαμε ήδη από χθες, το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ για τη Μακεδονία δεν πέρασε απαρατήρητο στα γειτονικά Σκόπια. Η ιστοσελίδα republika.mk στη σλάβικη έκδοσή της αναρωτιέται αν ο ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος θα πάρει ποινή ζητώντας από τις πειθαρχικές αρχές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (UEFA) να στείλουν ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας.

Στη δε αγγλόφωνη έκδοση σημειώνεται ότι ο ΠΑΟΚ ιδρύθηκε από Έλληνες που εισήλθαν στην Μακεδονία από την Τουρκία στο πλαίσιο της ανταλλαγής πληθυσμών που ακολούθησε τον πόλεμο του 1919-1922. Οι ελληνικές αυτές κοινότητες είναι ιστορικά μεταξύ των πιο εθνικιστών και επιμένουν στον ελληνικό χαρακτήρα της περιοχής της Μακεδονίας, γράφει η republika.mk.

Στο αγγλικό κείμενο η Θεσσαλονίκη αναφέρεται με διπλή ονομασία ως "Solun/Thessaloniki".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail