Συνέλαβαν τον άνθρωπο που έσερνε με το αμάξι του έναν σκύλο - Υπάρχει όμως ένα ΑΛΛΑ

Συνελήφθη, σήμερα (29.08.2019) το μεσημέρι στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, 73χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Ειδικότερα, o 73χρονος κινείτο με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησία του έχοντας δεμένο με σχοινί (στο πίσω μέρος του οχήματος - φωτο) έναν σκύλο.

Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο 73χρονος ο οποίος αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Υπάρχει όμως ένα ΑΛΛΑ


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail