Δικηγόρος επιδιώκει να απαγορεύσει την είσοδο στην Αίγυπτο της Τζένιφερ Λόπεζ γιατί τραγούδησε "τσίτσιδη"

AFP
Freepen.gr - Ο Σαμίρ Σαμπρί, δικηγόρος της Αιγύπτου, με φήμη να μηνύει διασημότητες, καλεί τώρα να απαγορευτεί στην Τζένιφερ Λόπεζ να εισέλθει στην Αίγυπτο, αφού έγινε έξαλλος με τις πρόσφατες εμφανίσεις της στο El Alamein, σύμφωνα με τον Egypt Independent.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Σαμπρί δήλωσε ότι θα καταθέσει καταγγελία εναντίον των διοργανωτών συναυλιών της Λόπεζ μαζί με τον γενικό εισαγγελέα, υποστηρίζοντας ότι η τραγουδίστρια ήταν «τσίτσιδη» και ότι η διαφανής ενδυμασία της παραβίαζε τους τοπικούς κανόνες.

Ο δικηγόρος υποστήριξε επίσης ότι δεν ήταν σωστό να πραγματοποιηθεί η συναυλία κατά τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα Dhu al-Hijjah του ισλαμικού ημερολογίου, όταν οι μουσουλμάνοι προσκυνητές από όλο τον κόσμο συρρέουν στην ιερή πόλη της Μέκκας.

"Είναι απαράδεκτο για μερικούς ανθρώπους να εκτελούν θρησκευτικές τελετουργίες στο όρος Αραφάτ, ενώ άλλοι παρακολουθούν ένα αστέρι με αμφιλεγόμενη ενδυμασία", δήλωσε.

Η εφημερίδα προσθέτει ότι ο Σαμπρί ασχολήθηκε επίσης και με την εμφάνιση των γυναικών υπουργών της Αιγύπτου που ήταν όλες ντυμένες με λευκά, σημειώνοντας ότι δεν έπρεπε να το κάνουν αυτό τόσο σύντομα μετά το πρόσφατο «οδυνηρό τρομοκρατικό συμβάν» με την έκρηξη κοντά στο Ινστιτούτο Καρκίνου στο κέντρο του Καΐρου στις 4 Αυγούστου, που άφησε πίσω τους 10 νεκρούς και 47 τραυματίες.

Πέρυσι, ο Σασμπρί, μαζί με τον συνάδελφο δικηγόρο Αμρό Αμπντεσαλάμ υπέβαλαν καταγγελίες κατά της Αιγυπτίας ηθοποιού και μοντέλου Rania Youssef, κατηγορώντας της ότι "ενθάρρυνε την ακολασία" φορώντας ένα αποκαλυπτικό φόρεμα στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Καΐρου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail