Μια από τα ίδια...είστε κι εσείς! Σας έφταιξε η πεθερά που καθάριζε πατάτες για να επιβιώσει το παιδί της

Πρόστιμο € 21.500,00 έριξαν τα "τσακάλια" του ΕΦΚΑ στην πεθερά και τη νύφη του Βαγγέλη Τζώρτζη, ενός νέου ανθρώπου που διατηρεί ή μάλλον διατηρούσε το καφενείο ενός χωριού στη Θεσπρωτία 30-40 ατόμων. Διότι μετά την εξόντωσή του από τα "σαΐνια" του ΕΦΚΑ, θα βάλει λουκέτο στο μαγαζί του.

Του Στρατή Μαζίδη

Προφανώς οι ελεγκτές του ΕΦΚΑ ήρθαν από τον Κρόνο, διότι στην Ελλάδα στα καφενεία και τις ταβέρνες βοηθά όλη η οικογένεια. Ίσως θεωρούν ότι τώρα που ο άνθρωπος θα κλείσει το κατάστημά του εφόσον βεβαιωθεί το πρόστιμο, πως θα είναι καλύτερα. Ο ίδιος δήλωσε:

«Εγώ αυτά τα χρήματα τα βγάζω σε τέσσερα χρόνια. Μου φαίνεται εξωφρενικό το ποσό και νιώθω τεράστια αδικία. Καλούμαι να πληρώσω το ίδιο ποσό με έναν ιδιοκτήτη χώρου εστίασης στην Αθήνα ή στη Μύκονο, που βγάζουν αυτά τα χρήματα σε μία μέρα και το σημαντικότερο είναι πως όλο τον χρόνο κρατάω μόνος μου το μαγαζί και μία μέρα που ήρθε ο αδερφός μου να με βοηθήσει, ήρθε και ο έλεγχος» δήλωσε ο κ. Τζώρτζης.

Καθάριζε πατάτες η πεθερά του και βρισκόταν στο μαγαζί η νύφη του. Θέλει πολύ μυαλό άραγε να καταλάβουν οι "ατσίδες" του ΕΦΚΑ ότι ένα καφενείο σε ένα μικρό χωριό ίσα που στέκεται με το ζόρι; Αλλά πως να καταλάβουν; Δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι; Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, ο μισθός δεν μπαίνει στην τράπεζα;

Λοιπόν ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Αυτό το κράτος θέλει ισοπέδωση και όχι μόνο. Χρειάζεται να βγουν και τα θεμέλια για να μπουν καινούρια. Το οικοδόμημα είναι σάπιο!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail