Οι Ελλαδίτες ψηφίζοντας πάντα το λιγότερο κακό, έφερναν το χειρότερο

Free-Photos / pixabay
Από το 1996 ως σήμερα τίποτα δεν άλλαξε. Από τον Τάσο Ισαάκ ως τον Κωνσταντίνο Κατσίφα τίποτα δεν άλλαξε. Ένα έθνος υποχωρητικό που δίνει γη και ύδωρ μόλις του ζητηθεί. Ένα έθνος που ψηφίζει όσους το καταστρέφουν!

Οι Κύπριοι αγωνίζονται για να γίνουν τουρκική επαρχία. Έχοντας μονοί τους απεμπολισει την κατοχή, μετατράπηκαν από κράτος ουσιαστικά σε κοινότητα. Οι Ελλαδίτες αδιαφορώντας για τους νεκρούς του έθνους συνεχίζουν να ψηφίζουν με γνώμονα πάντα το λιγότερο κακό που αποδεικνύεται πάντα το χειρότερο κακό τις δυναστείες που κατέστρεψαν τη χώρα.

Καμιά φορά αναρωτιέμαι γιατί απορρίψαμε τη βασιλεία... μας χάλαγε, υποθέτω, το τυπικό αναμένοντας το ξεπούλημα όσων μας απόμειναν. Ας θρηνήσουμε όσους δεν ανήκαν στη δική μας μετριότητα.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail