Ρώσοι κομάντος των Ειδικών Δυνάμεων εκκαθαρίζουν τρομοκράτες στη Συρία πίσω από τις γραμμές;

Freepen.gr - Για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα, φαίνεται πως έλαβε χώρα μια ρωσική επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων διεξήχθη πίσω από τις γραμμές των τζιχαντιστών στην επαρχία του Ιντλίμπ. Σύμφωνα με μια πηγή του συριακού στρατού του almasdarnews, οι ρωσικές Ειδικές Δυνάμεις πέρασαν πίσω από τις εχθρικές γραμμές στην πεδιάδα του Al-Ghaab, όπου αργότερα έπληξαν την ομάδα του Hurras Al-Deen που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.

Η πηγή ανέφερε ότι η θέση της συγκεκριμένης ρωσικής επίθεσης ήταν το Khirbat Al-Naqous, το οποίο βρίσκεται κοντά στις πρώτες γραμμές του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) στην περιοχή του Al-Ghaab Plain στο Ιντλίμο.

Προσθέτει ότι η ειδική επιχείρηση είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο τουλάχιστον πέντε αλλοδαπών μελών του Hurras Al-Deen.

Πριν από αυτή την επίθεση, πραγματοποιήθηκε μια παρόμοια επιχείρηση κατά της Suqour Al-Sham στη νότια περιοχή του Ιντλίμπ.

Οι Ρώσικες Ειδικές Δυνάμεις, ούτε το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, σχολιάζουν αυτές τις επιχειρήσεις και προηγουμένως, θεωρήθηκε ότι το 15ο Σύνταγμα του Συριακού Αραβικού Στρατού ήταν πίσω από αυτές τις επιθέσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail