Άφησαν ελεύθερο τον 28χρονο που σουρωμένος σκότωσε γιαγιά και εγγόνι! Τι να πεις τώρα στον πατέρα που ωρύεται κι απειλεί;

 
Freepen.gr - "'Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει. Πήγε και ανέβηκε πάνω στο πεζοδρόμιο, ήταν μεθυσμένος", ανέφερε με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας του που ταυτόχρονα έχασε και τη μητέρα.

Ωστόσο η Εισαγγελέας έδωσε τηλεφωνικά εντολή να αφεθεί ελεύθερος και να παραπεμφθεί η δικογραφία του στο Ναυτοδικείο Πειραιά προκαλώντας οργή στην τοπική κοινωνία. "Ήταν μεθυσμένος. Να τον κλείσουν φυλακή ισόβια. Το παιδί μου και η πεθερά μου", δήλωσε συντετριμμένη και η μητέρα του αδικοχαμένου βρέφους.

Όχι μόνο ήπιε και οδηγούσε, όχι μόνο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όχι μόνο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και χτύπησε τη γυναίκα και το παιδί αλλά ήταν κι εντελώς αδιάφορος εγκαταλείποντάς τα θύματά του. Ένας από τους μάρτυρες λέει χαρακτηριστικά για την εγκατάλειψη των θυμάτων και τη συμπεριφορά του δράστη: "Του λέω τι έκανες εκεί πέρα; Μου λέει "εντάξει, δεν είναι τίποτα" και σηκώθηκε και έφυγε". Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς την ακτή για να διαφύγει από τη θάλασσα.

Έτρεχε με ιλιγγιώδη τχύτητα κάθε μέρα και μια φορά με χτύπησε στο χέρι, αναφέρει μια γυναίκα σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού STAR.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail