Ενεχείρισε 1 κιλό υγρής κοκαΐνης μέσα στο μηρό της για να περάσει τον έλεγχο του αεροδρομίου: Προδόθηκε από τους πόνους και το περπάτημα

Freepen.gr - Μια γυναίκα κρατήθηκε σε αεροδρόμιο στην Κολομβία τη Δευτέρα μετά τον εντοπισμό της με ένα κιλό υγρής κοκαΐνης που ενεχείρισε στο πόδι της. Όπως αναφέρει η dailymail.co.uk μια 42χρονη κομμωτή έφτασε σε πτήση από το Cali στο Διεθνές Αεροδρόμιο El Dorado της Μπογκοτά και περίμενε την επόμενη πτήση για Μαδρίτη.

Η αστυνομία που επιθεωρεί την περιοχή επιβίβασης άρχισε να υποψιάζεται τη γυναίκα, όταν διαπίστωσε ότι περπατούσε αργά και επώδυνα. Η διάθεσή της άλλαξε μόλις την πλησίασαν οι αστυνομικοί.

Ένας έλεγχος ρουτίνας στο γραφείο του αστυνομικού τμήματος της αστυνομίας κι αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε μια σακκούλα που περιείχε 780 γραμμάρια υγρής κοκαΐνης σαν σάντουιτς μεταξύ του δέρματος και των μυών στο αριστερό πόδι της.


Η ύποπτη παραδέχθηκε την ενοχή της και ότι λειτουργούσε για να μεταφέρει την κοκαΐνη στην Ισπανία με εκτιμώμενη αξία δρόμου 36.733 δολαρίων.

Τα βαποράκια μπορούν να κερδίσουν μεταξύ $ 1400 και $ 3.000 ανά παράδοση. Ωστόσο, οι κολομβιανές αρχές συγκλονίστηκαν από την ασυνήθιστη μέθοδο μεταφοράς.

«Αυτό που είναι ανώμαλο είναι η νέα μέθοδος, η τρομερή μέθοδος εισαγωγής του ναρκωτικού στο σώμα αυτών των ανθρώπων για να βγουν από τη χώρα και να εξαπατήσουν την αστυνομία», δήλωσε ο υπολοχαγός Wilson Silva, επικεφαλής της αστυνομίας του Διεθνούς Αεροδρομίου El Dorado τμήμα.


Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους γιατρούς που χειρούργησαν την κομμώτρια για την αφαίρεση της κοκαΐνης, είχε ράψει η ίδια πρόχειρα το πόδι της και αν είχε καταφέρει να επιβιβαστεί στην πτήση θα πάθαινε ακατάσχετη αιμορραγία λόγω της πίεσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail