Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο καταφθάνουν οι πρώτοι S-400 στην Τουρκία

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι το ρωσικό σύστημα αεροπορικής άμυνας S-400 θα αρχίσει να φτάνει μέσα σε 10 ημέρες, ανέφερε το Reuters επικαλούμενος τα τουρκικά ΜΜΕ, ορίζοντας το χρονοδιάγραμμα των πιθανών αμερικανικών κυρώσεων μετά τη θερμή συνάντησή του με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπα το Σάββατο.

"Εντός 10 ημερών, ίσως μέσα σε μία εβδομάδα, θα φτάσει η πρώτη αποστολή. Το είπα αυτό στο Τραμπ", φέρεται να ανέφερε ο Ερντογάν σύμφωνα με την εφημερίδα Hürriyet μετά τη συνάντησή του με τον Τραμπ στην Ιαπωνία.

Να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ ότι ο Ντόναλντ Τραμπ του υποσχέθηκε πως δε θα επιβληθούν κυρώσεις για τους S-400 και ότι η Τουρκία είχε αδικηθεί κατά την περίοδο Ομπάμα όταν δεν της δόθηκαν τα συστήματα Patriot.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail