Η Russian Helicopters θα εκτυπώνει μέρη των ελικοπτέρων της για λιγότερο κόστος και βάρος!

Freepen.gr - Στη Russian Helicopters εξετάζουν να ανασχεδιάσουν και να κατασκευάσουν σχεδόν 30 διαφορετικά εξαρτήματα ελικοπτέρων χρησιμοποιώντας τεχνολογία 3D εκτύπωσης, ξεκινώντας από το 2020, αναφέρει το defenseworld.net.

"Αυτό το έτος τελειώνουμε την ανασχεδίαση περίπου 30 διαφορετικών μερών και λεπτομερειών που θα κατασκευαστούν με τεχνολογίες προσθέτων, τα οποία κατασκευάζονται σήμερα με διάφορες μεθόδους, όπως χύτευση, διάτρηση ή μηχανική κατεργασία. Σύμφωνα με τα σχέδιά μας, η διαδικασία αυτή θα ξεκινήσει το 2020. Μιλάμε για σοβαρά στοιχεία ισχύος των δομών, μονάδων και συστημάτων των ελικοπτέρων μας. Μέχρι το τέλος του έτους θα αποφασίσουμε αν είμαστε έτοιμοι να θέσουμε αυτά τμήματα στη σειριακή παραγωγή ", δήλωσε ο διευθυντής για τις καινοτομίες της Russian Helicopters, Andrey Shibitov.

Κάθε αντικείμενο θα υποβληθεί σε ανασχεδιασμό κατασκευής, δοκιμές αντοχής και ελέγχους από την άποψη όλων των σύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής. Ως μέρος των δοκιμών, είναι απαραίτητο να επιβεβαιωθεί ότι το τμήμα που κατασκευάζεται με τη χρήση πρόσθετης τεχνολογίας είναι ίσο ή ανώτερο στα χαρακτηριστικά του με το ανάλογο στοιχείο που αντικαθιστά. Μόνο μετά από αυτό, τα νέα εξαρτήματα μπορούν να εγκριθούν για να ενσωματωθούν στην παραγωγή διαφόρων σειρών ελικοπτέρων.

Προς το παρόν, τα ρωσικής κατασκευής ελικόπτερα δεν περιλαμβάνουν ακόμα εξαρτήματα κατασκευασμένα με τεχνολογίες προσθέτων. Η χρήση στοιχείων με τη νέα μορφή κατασκευής αναμένεται να μειώσει το βάρος του αεροσκάφους και το κόστος του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail