Η Τουρκία θα αποτελεί παρελθόν στην παραγωγή του F-35 έως το Μάρτιο του 2020 - Lockheed

Freepen.gr - Ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού αμυντικού γίγαντα Lockheed Martin, Marillyn Hewson δήλωσε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης για την κερδοφορία της εταιρείας την Τρίτη ότι ανέμενε πως όλες οι τουρκικές επιχειρήσεις θα έχουν απομακρυνθεί από την κατασκευαστική αλυσίδα των αεροσκαφών F-35 τον επόμενο Μάρτιο, ανέφερε το Reuters.

«Έχουμε εργαστεί για να τερματίσουμε την συμμετοχή της τουρκικής βιομηχανίας και έτσι έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα πάνω στο οποίο εργαζόμαστε», δήλωσε ο Marillyn Hewson. "Είναι μέχρι το Μάρτιο του 2020 που πιστεύουμε ότι όλα θα επιλυθούν".

Η Τουρκία ήταν ένα βασικό μέρος της παραγωγικής διαδικασίας για τα μαχητικά F-35 προμηθεύοντας περισσότερα από 900 μέρη του αεροσκάφους, σχεδίαζε να αγοράσει συνολικά 100 αεροσκάφη F35A ενώ προτίθετο να αποκτήσει και F-35B για να τα αναπτύξει στα υπό ναυπήγηση ελαφρά αεροπλανοφόρα της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail