Διαβάσαμε αρκετά για το City Plaza εκτός από ένα

Τα τελευταία 24ωρα διαβάσαμε αρκετά για το θέμα του τερματισμού της κατάληψης του πάλαι ποτέ ξενοδοχείου, City Plaza. Είδαμε επίσης αρκετές φωτογραφίες οι οποίες παρουσίαζαν μια κάποια εικόνα του τι συνέβη στο κτίριο τα τελευταία χρόνια.

Του Χάρη Ευστρατίου

Η παρουσίαση της είδησης έγινε με πανηγυρικό τρόπο και πιστώθηκε στην κυβερνητική αλλαγή. Διαβάσαμε άλλωστε οι καταληψίες φοβήθηκαν το ενδεχόμενο μιας πιθανής σύλληψης.

Δε διαβάσαμε όμως τίποτε σχετικά με την ενεργοποίηση των αρμόδιων αρχών για το ζήτημα. Δε διαβάσαμε αν αναζητείται κανείς ή κάποιοι, αν προκύπτουν τυχόν ευθύνες τόσο γενικότερα όσο και για υπηρεσιακούς παράγοντες που δεν κινήθηκαν για την εφαρμογή δικαστικών αποφάσεων σχετικά με την επικρατούσα τότε κατάσταση στο κτίριο.

Για αυτά δε διαβάσαμε τίποτε ακόμη. Και πιθανότατα δεν πρόκειται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail