Η ΝΔ είναι ξεκάθαρη: δε θα καταργήσει τη συμφωνία των Πρεσπών, οπότε κάνεις δε θα έχει δικαίωμα να διαμαρτύρεται

Η Νέα Δημοκρατία έχει δηλώσει ότι δε θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή η ΝΔ ταιριάζει τις απόψεις της με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη δηλαδή το ΠΑΣΟΚ των Ιμίων, του Οτσαλάν, του σχεδίου Ανάαν, της αδιαφορίας στις δολοφονίες Ισαάκ - Σολωμού.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αυτή η ΝΔ είναι έντιμη στις θέσεις της. Για αυτό δε θα ευθύνεται για το μέλλον. Θα κάνεις τι δηλαδή; Θα απαιτήσεις από ένα κόμμα που ξεκαθάρισε ότι δε θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, να την ακυρώσει; Ας γελάσουμε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε νομιμοποίηση να φέρει τη συμφωνία των Πρεσπών. Ηη Νέα Δημοκρατία έχει απολυτή νομιμοποίηση να μην την ακυρώσει, το έχει ήδη πει! Το δε μουσουλμανικό κόμμα στη Θράκη ιδρύθηκε επί πατρός Μητσοτάκη.

Δεν κινδυνεύει μόνο η ιστορία και το όνομα. Παιδιά συγγνώμη, η ψήφος είναι εξουσιοδότηση και η άγνοια δεν είναι δικαιολογία.

ΥΓ: ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισα ούτε το 2015 γιατί το θα σκίσω το μνημόνιο, θα το επαναδιαπραγματευτώ και η μη σταθερή στάση του, μου έδειχνε ότι κάτι δεν πάει καλά και ο εθνομηδενισμός με ενοχλούσε. Δεν έβλεπα σημάδια αλλαγής ούτε θεωρούσα τους ΑΝΕΛ ικανό αντίβαρο. Λυπάμαι αλλά ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση η Νέα Δημοκρατία ήταν απολύτως έντιμη και δε θα ευθύνεται για τις πράξεις της στα εθνικά θέματα
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail