Κόντρα Χατζηνικολάου με Ελληνοφρένεια: Δε διεκόπη η συνεργασία, να λέτε την αλήθεια

Freepen.gr - Διαδικτυακή κόντρα ανάμεσα στην Ελληνοφρένεια και το Νίκο Χατζηνικολάου σχετικά με τον τερματισμό της εκπομπής στο Real Fm, όπου είχε βρει στέγη τα τελευταία χρόνια μετά τον ΣΚΑΙ. Ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας έκανε λόγο για διακοπή της συνεργασίας, με το Νίκο Χατζηνικολάου να παρεμβάνει άμεσα ζητώντας να λέγεται η αλήθεια και να αναφέρεται επίσης στο αλμυρό συμβόλαιο που ολοκληρώθηκε.

Ο τσολιάς ανήρτησε:
Αγαπητό κοινό σας ανακοινώνουμε ότι η συνεργασία μας με τον Real διεκόπη.Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συναδέλφους δημοσιογράφους & ηχολήπτες για την καλή συνεργασία που είχαμε.
Ευχαριστούμε και εσάς για την καθημερινή ακρόαση & στήριξη.
Ραντεβού στα γουναράδικα. Καλή αντάμωση!



Και η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου:

Δεν διεκόπη η συνεργασία.Να λέτε την αλήθεια.Το συμβόλαιο σας έληξε.Και παρά τις δυσκολίες της εποχής το τιμήσαμε πλήρως και χωρίς καμμία «έκπτωση».Και οικονομικά-και δεν ήταν καθόλου εύκολο-και σε ότι αφορά την ΑΠΟΛΥΤΗ ελευθερία που πάντοτε είχατε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail