Στρατηγός Σαλάμι: Στο έδαφος είμαστε ανίκητοι και ο εχθρός το γνωρίζει

Freepen.gr - "Δε θα ηττηθούμε σε κανέναν πόλεμο στο έδαφος με τη βοήθεια του Θεού και της παρουσίας των Φρουρών της Επανάστασης (IRGC) και άλλων Ένοπλων Δυνάμεων που υπερασπίζονται την επανάσταση και τη χώρα", δήλωσε ο στρατηγός Σαλάμι, απευθυνόμενος στους διοικητές της IRGC στη βορειοανατολική πόλη Mashhad την Τρίτη, μεταδίδει το πρακτορείο FARS.

Περιέγραψε την IRGC ως μία από τις ανώτερες χερσαίες δυνάμεις στον κόσμο σε ιδέες και δημιουργικότητα.

Ο στρατηγός Σαλαμί αναφέρθηκε στον οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό, πολιτιστικό και υβριδικό πόλεμο των εχθρών εναντίον του Ιράν και είπε: «Σήμερα, ο εχθρός είναι ενεργός σε όλες τις αρένες και στην πραγματικότητα βρισκόμαστε σε πλήρη και μέχρι τέλους πόλεμο με τον εχθρό".

Σε σχετικές δηλώσεις την περασμένη Πέμπτη, ο στρατηγός Σαλάμι υπογράμμισε την αποτυχία των παγκόσμιων δυνάμεων στις εκστρατείες τους εναντίον του Ιράν, λέγοντας ότι δεν κατάφεραν να εκφοβίσουν τη χώρα λόγω των πιέσεων και του στρατιωτικού τους δέους.

"Είμαστε μάρτυρες της αποτυχίας των ιδεών των εχθρών στο πεδίο. Η αποτυχία των μεγάλων δυνάμεων μπορεί να φανεί πολύ εύκολα και όλοι οι δρόμοι έχουν κλείσει για αυτούς", δήλωσε ο στρατηγός Σαλάμι.

Αναφέρθηκε στις σχέσεις των ΗΠΑ και των συμμάχων τους για να εξαπλωθεί ο φόβος του πολέμου στο Ιράν και είπε: "Έχουν ασκήσει οικονομική πίεση και ξεκίνησαν ψυχολογικές επιχειρήσεις και οικονομικό πόλεμο, αλλά σήμερα είναι αυτοί που φοβούνται τον πόλεμο λόγω της αντίστασης του ιρανικού έθνους".

Επίσης, την περασμένη Τετάρτη, ο στρατηγός Σαλαμί είπε ότι η στρατιωτική δύναμη του Ιράν απομάκρυναν την στρατιωτική επιλογή για τις ΗΠΑ, δηλώνοντας ότι φοβούνται τον πόλεμο εναντίον του Ιράν.

"Έχουμε αποκλείσει εντελώς τον δρόμο προς τους εχθρούς στον στρατιωτικό τομέα και αντιστρέψαμε την ισορροπία. Κάτω από την παρούσα κατάσταση, οι εχθροί ανησυχούν για τον πόλεμο και αυτή η ανησυχία εμφανίζεται στη σωματική και τακτική συμπεριφορά τους", δήλωσε ο στρατηγός Σαλάμι στους διοικητές και το προσωπικό της βάσης Khatam al-Anbia στην Τεχεράνη.

Είπε ότι οι ΗΠΑ άσκησαν μια παρόμοια επιθετική στρατηγική στο πολιτικό πεδίο πρώτα, αλλά "τελικά, ανακοίνωσαν ότι δεν είχαν την πρόθεση να προχωρήσουν σε μια αντιπαράθεση και την ακύρωσαν ενώ στην πραγματικότητα, ήταν μια υποχώρηση για να τους δώσει μια ευκαιρία να σωθούν από μια συμφόρηση που είχαν δημιουργήσει οι ίδιοι".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail