Σκοπιανά ΜΜΕ: "Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν βάρβαρος από την Αιγαιακή Μακεδονία"

Αναδημοσιεύσεις άρθρου με εκτενή αναφορά στην ζωή του Μ. Αλεξάνδρου, είχαμε σήμερα σε μερίδα του Σκοπιανού τύπου με την ευκαιρία της επετείου από την γέννηση του, όπως αποκαλύπτει το History Of Macedonia.

Όπως ήταν επόμενο και αντίθετα από τις ονειρώξεις των Πρεσπολάγνων σανοφάγων, δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στην Ελληνικότητα του.

Αντίθετα, ανάμεσα σ' άλλα διαβάσαμε λοιπόν ότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν ένας "βάρβαρος" που γεννήθηκε στην «Αιγαιακή Μακεδονία» (!).

Σύμφωνα με τους Σκοπιανούς, κατέβαλε προσπάθειες να "ενώσει τον Μακεδονικό και τον Περσικό πολιτισμό", ενώ παράλληλα δίδαξε στα παιδιά των Περσών την Μακεδονική στρατιωτική εκπαίδευση.

Να τονίσουμε για ακόμα μια φορά το προφανές όσο και αν κάποιοι αφελείς δεν θέλουν να το εμπεδώσουν. Στο Σκοπιανό φαντασιακό αφήγημα οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες κ δεν είχαν καμία σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Αρα, κυριολεκτικά τίποτα δεν πρόκειται να τους εμποδίσει να συνεχίσουν να διαδίδουν τα ιστορικά ψεύδη που υπερασπίζονταν μέχρι σήμερα. Αυτά.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.