Το τερμάτισε ο Ερντογάν: Δεν έχουμε επεκτατικές βλέψεις ούτε παρεμβαίνουμε σε άλλες χώρες

Freepen.gr - Η Τουρκία δε θέλησε ποτέ να επεκταθεί ή να παρέμβει εκτός των συνόρων της, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη στρατιωτική βάση του Μπουτμίρ στο Σεράγεβο.

"Θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η Δημοκρατία της Τουρκίας ποτέ δεν ενήργησε με μια επεκτατική ή παρεμβατική προοπτική. Όπως πάντα λέμε, δεν έχουμε βλέψεις στη γη, την κυριαρχία, τις εσωτερικές υποθέσεις κανενός, καμία χώρα", τόνισε ο Ερντογάν και συμπλήρωσε:

«Προσπαθούμε μόνο να διασφαλίσουμε την εθνική μας ασφάλεια, την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας των πολιτών μας».

Ο Ερντογάν χαιρέτισε επίσης Τούρκους στρατιώτες, λέγοντας ότι η Τουρκία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ειρήνη και ασφάλεια στη Βοσνία.

Η Τουρκία δεν έχει καμία επεκτατική βλέψη, για αυτό παραμένει κατοχική δύναμη στην Κύπρο, μιλά για για Γαλάζια Πατρίδα, έχει εισέλθει σε δύο περιοχές στη Συρία σε βάρος των Κούρδων και επιδιώκει μια συνολική ανατροπή της Συνθήκης της Λωζάνης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail