Η Τεχεράνη προειδοποιεί με συντριπτική αντίδραση σε περίπτωση επιθετικής ενέργειας

Freepen.gr - Ο διοικητής του στρατού του στρατηγού του Ιράν, Αμπντολραχίμ Μουσάβι, προειδοποίησε τους εχθρούς της χώρας του να αποφύγουν τη δοκιμή της στρατιωτικής δύναμης του Ιράν αλλιώς να περιμένουν μια συντριπτική και ισχυρή αντίδραση από τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, αναφέρει το πρακτορείο Fars.

"Οι συνθήκες στον κόσμο και στην περιοχή σήμερα απαιτούν ετοιμότητα περισσότερο από ποτέ", δήλωσε ο στρατηγός Μουσάβι, απευθυνόμενος στις δυνάμεις ταχείας αντίδρασης στη βορειοδυτική πόλη του Tabriz την Κυριακή.

Υπογράμμισε ότι το Ιράν ποτέ δεν ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον άλλων εθνών, αλλά συμπλήρωσε: 

«Δεν βασιζόμαστε μόνο στην άμυνα. Θα αμυνθούμε κινούμενοι στην αρχή της εχθρικής επίθεσης, αλλά η επιθετική μας δύναμη και η ικανότητά μας να πετύχουμε ένα χτύπημα (στους εχθρούς) μετά την έναρξη της επίθεσης των επιδρομέων θα είναι καταστροφική και θα τους κάνει να μετανιώσουν».

Ο στρατηγός Μουσάβι υπογράμμισε ότι οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις είναι πολύ πιο ισχυρές από ποτέ και δε θα πήγαιναν ποτέ για ένα συμβιβασμό για την υπεράσπιση των αξιών της χώρας και του έθνους.

Επίσης, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αρχηγός του προσωπικού των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, ο στρατηγός Μοχάμεντ Χουσεΐν Μπακέρι, προειδοποίησε για την ισχυρή και οδυνηρή αντίδραση της χώρας του σε οποιαδήποτε εχθρική επίθεση.

"Αναμφισβήτητα, μια σκληρή και συντριπτική ανταπόκριση θα περιμένει εκείνους που σκοπεύουν να βλάψουν την ασφάλεια του Ιράν και των συνόρων του", δήλωσε ο στρατηγός Μπακέρι κατά τη διάρκεια επίσκεψης στις συνοριακές περιοχές της Βορειοανατολικής χώρας την Τετάρτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail