Άραβες αναζητούν Σκοπιανές για μια επαφή...5 λεπτών ή ακόμη κι όλης της νύχτας


Freepen.gr - Η σκοπιανή ιστοσελίδα vecer.mk κάνει ειδικό άρθρο για την πορνεία της ελίτ σημειώνοντας πως κάθε χρόνο Αραβες σεΐχηδες αναζητούν κορίτσια από τα Βαλκάνια. Τα γιωτ τους μεταφέρουν στην κροατική ακτή και αναζητούν κορίτσια από τα Σκόπια, τη Σερβία και τη Βοσνία. Για πέντε λεπτά επαφής με μοντέλα και αστέρια, πληρώνουν κατά μέσο όρο 3.500 ευρώ, αλλά αν τα κορίτσια είναι "καλά" μπορούν να κερδίσουν ένα διαμέρισμα και μία νύχτα.

Οι σεΐχηδες αρέσκονται περισσότερο στις Σέρβες που όμως πρέπει να υποφέρουν από κάθε είδους διαστροφές.

Τα κορίτσια που συμμετέχουν σε όργια σε ακριβά κότερα μπορούν να κερδίσουν μέχρι και 35.000 ευρώ αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πρέπει να υποστούν τρομερά πράγματα, αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές της Vecer.

Όπως σημειώνει το άρθρο κάθε χρόνο πολλά κορίτσια έρχονται στην Αδριατική μόνο σε αναζήτηση των πελατών τους. Η κατάσταση είναι τέτοια γιατί πωλούν το σώμα τους, ακόμα και για κοσμήματα πολυτελείας ή το φόρεμα ενός σχεδιαστή. Δουλεύουν σε γιοτ που αγκυροβολούν έξω από την ακτή, όπου συχνά αποτελούν μέρος πάρτι με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ναρκωτικών - λένε τα ΜΜΕ.

- Επίσης υπάρχουν πελάτες από τον κόσμο του κινηματογράφου όπου τα κορίτσια το μεγαλύτερο όφελος που μπορούν να έχουν, είναι να παραστούν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, και οι πελάτες είναι κυρίως ηθοποιοί και άνθρωποι από τον κινηματογραφικό κόσμο.

Η υποκρισία στο μεγαλείο της. Άνθρωποι από έναν άλλο αυστηρό κόσμο όπου ο καθένας και η κάθεμια λιθοβολούνται για το παραμικρό, έρχονται σε ξένες χώρες να ικανοποιήσουν τις διαστροφές τους εκμεταλλευόμενοι φτωχά κορίτσια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail