Οι Τούρκοι "έδωσαν" στους Ρώσους τη συνάντηση των μισθοφόρων τους και τα Sukhoi τους λιάνισαν

militaryfactory.com
Freepen.gr - Μια συνάντηση ανωτέρων στελεχών της Hay'at Tahrir Al-Sham  στην επαρχία του Ιντλίμπ μετετράπη σε στάχτη ύστερα από την ξαφνική...επίσκεψη της Ρωσικής και της Συριακής Πολεμικής Αεροπορίας όπως ανέφερε η αραβική υπηρεσία του πρακτορείου ειδήσεων Sputnik.

Η συνάντηση έλαβε χώρα στην πόλη Taftanaz στο Ιντλίμπ και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο το οποίο έχει καταληφθεί από τους τρομοκράτες το 2013. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι στρατιωτική πηγή από τη Χάμα δήλωσε πως οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις έλαβαν συντεταγμένες της περιοχής από τους Τούρκους εταίρους τους.

Το Sputnik δε διευκρίνισε αν η περιοχή που δόθηκε από τους Τούρκους είναι αυτή που βομβαρδίστηκε, ωστόσο νικ δεν διευκρίνισε αν ήταν αυτός ο βομβαρδισμός. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό η Τουρκία να γνώριζε για την επικείμενη συνάντηση και να ενημέρωσε τη Μόσχα.

Παρά τις διαφωνίες τους σχετικά με την κατάσταση στο Ιντλίμο, η Τουρκία και η Ρωσία εξακολουθούν να μοιράζονται πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις ορισμένων τρομοκρατικών ομάδων στη βορειοδυτική Συρία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail