Δείτε το βίντεο της κατάρριψης του αμερικανικού drone στον Περσικό Κόλπο

Freepen.gr - Ο ιρανικός στρατός δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ένα εγχώριο σύστημα αεροπορικής άμυνας, το Khordad 3 του Αεροδιαστημικού Σώματος των Ισραηλινών Φρουρών της Επανάστασης (IRGC) πυροδοτεί έναν πύραυλο επιφανείας-αέρα ενάντια σε ένα κατασκοπευτικό drone των ΗΠΑ.

Το βίντεο παρουσιάζει το κινητό σύστημα αεροπορικής άμυνας που εκτοξεύει το βλήμα από μια άγνωστη τοποθεσία στα νότια μέρη του Ιράν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Το βλήμα, που πιστεύεται ότι προέρχεται από την οικογένεια πυραύλων στερεών καυσίμων της Taer, έπληξε επιτυχώς τον στόχο του μέσα στον ιρανικό εναέριο χώρο πάνω από την παράκτια επαρχία Hormuzgan.

Λίγες ώρες αργότερα, Αμερικανοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι ένα drone MQ-4C Triton του αμερικανικού ναυτικού καταρρίφθηκε στο "διεθνή εναέριο χώρο" κοντά στο Στενό του Ορμούζ, στον Περσικό Κόλπο.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail