Αλέξης Τσίπρας: Η Παναγιά μαζί μας!

Freepen.gr - Μέχρι και την Παναγία επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δε φημίζεται ιδιαίτερα για τα θρησκευτικά του πιστεύω. Επιπλέον τα 4 1/2 χρόνια της κυβέρνησής του χαρακτηρίζονται από μια σειρά νομοθετημάτων που χτυπούν τη διδασκαλία του Χριστιανισμού και τις παραδοσιακές αξίες.

Ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του στη Δραπετσώνα:

Γι’ αυτό τώρα ο κ. Μητσοτάκης, αυτός που πριν από λίγες μέρες έλεγε πως δε κερδίζεις εκλογές με το φόβο αλλά με την ελπίδα, σπεύδει να ανασύρει από τα συρτάρια του άλλο έναν εκβιασμό. Ένα παραμύθι με δράκο, μπας και εκβιάσει τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν. Και τι μας λέει τώρα ο κατά τα άλλα βέβαιος νικητής; Μας λέει ότι εάν τελικά δεν του δώσει, λέει, ο λαός τη νίκη, και, μάλιστα, όχι απλά τη νίκη, αλλά και τη λευκή επιταγή, τότε θα πεισμώσει τόσο πολύ, και από το πολύ το πείσμα θα πυροβολήσει τα ίδια του τα πόδια. Και θα έχουμε λέει και άλλες εκλογές, με απλή αναλογική. Και για να γίνει και το παραμύθι πιο ενδιαφέρον, θα τις κάνουμε λέει μέσα στο δεκαπενταύγουστο. Η Παναγιά μαζί μας, δηλαδή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail