Όταν εκπρόσωπος τύπου "προωθεί" εμμέσως το σύντροφό του

Η κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Rise πέτυχε...όλως τυχαίως την εκπρόσωπο πλέον του ΣΥΡΙΖΑ, Εφη Αχτσιόγλου σε ένα πάρκο να ετοιμάζεται για κάποια άλλη συνέντευξη. Η "τυχαία" αυτή συνέντευξη δεν ήταν κακή, απεναντίας είχε και ορισμένα ψίχουλα αυτοκριτικής.

Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο είχε κι ένα φάουλ το οποίο επισημάνθηκε κι από χρήστη του twitter. Έστω και με πλάγιο τρόπο, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προώθησε συγκεκριμένο υποψήφιο κόμματος το οποίο εκπροσωπεί αφού δεν αποκάλυψε μόνο την ταυτότητα του φίλου της αλλά και τη σημερινή πολιτική του ιδιότητα. Το αν συνδέονται συναισθηματικά είναι δικό τους ζήτημα κι αφού έγινε θέμα, μακάρι να τους πάνε όλα καλά.

Οι θέσεις όμως αυτές απαιτούν μεγάλη υπευθυνότητα και επειδή η συνάντηση με την κάμερα του Rise φυσικά και δεν ήταν τυχαία, αυτό όφειλε να το προσέξει. Άλλο εκπρόσωπος τύπου και άλλο "απαντώ σα νεαρό χαριτωμένο κοριτσόπουλο" που προτιμά το Milko με την τυρόπιτα.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail