Η κόλαση του παραδείσου της Βουλγαρίας που μας σερβίρουν

Μας είχαν πρήξει με τη Βουλγαρία: χαμηλοί φόροι, επενδύσεις, ανάπτυξη. Το άρθρο του euronews αποκαλύπτει την ανάπτυξη του όπου φύγει φύγει των Βουλγάρων, των πολυεθνικών και των λαμογιών που θέλουν φθηνούς σκλάβους αλλά δεν σταματούν ποτέ να ψάχνουν τους φθηνότερους.

Όταν ανάπτυξη είναι να δουλεύεις μια ζωή και στο τέλος να μην μπορείς να πάρεις ούτε αλλαντικά να μην απορούν κάποιοι για την άνοδο των άκρων. Θα μου πει κάποιος ότι και από την Ελλάδα φεύγουν οι άνθρωποι. Ναι αλλά η Ελλάδα έχει κρίση και μνημόνιο εδώ και 10 χρόνια, ενώ η Βουλγαρία έχει ανάπτυξη, είναι παράδεισος ιδιωτικών επενδύσεων και κάνουν ο, τι περνάει από το χέρι τους οι Βούλγαροι για να πάνε στην Ευρώπη.

Δε θέλει ιδιαίτερη σκέψη ότι οι επιχειρήσεις που βασίζονται στο χαμηλό κόστος και τη χαμηλή φορολογία δε φέρνουν ανανέωση κι ανάπτυξη για τους ιθαγενείς. Ειδικά σε χώρες όπως η Ελλάδα θα έπρεπε να έρθουν επιχειρήσεις που θα στόχευαν στην ποιότητα, την εκμετάλλευση των πλεονεκτημάτων της χώρας και στην καινοτομία. Αυτές οι επιχειρήσεις θέλουν μείωση της γραφειοκρατίας και σταθερό οικονομικό περιβάλλον. Τα υπόλοιπα είναι για τα λαμογια και τις πολυεθνικές.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail