Ο συριακός στρατός χτυπά τουρκική στρατιωτική θέση "κατά λάθος" με βροχή ρουκετών


Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός δέχθηκε σήμερα το πρωί τα πυρά του συριακού πυροβολικού σε ένα από τα παρατηρητήριά του στη βορειοδυτική Χάμα. Σύμφωνα με μια τοπική αναφορά ο Συριακός Αραβικός Στρατός εκτόξευσε πλήθος ρουκετών προς την πόλη Sheir Magher, όπου βρίσκεται και το παρατηρητήριο.

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε την επίθεση. Υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίς που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Πηγή του αραβικού almasdarnews από το συριακό στρατό ανέφερε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν απάντησαν στο βομβαρδισμό, καθώς ήταν μια λανθασμένη επίθεση στο παρατηρητήριο στο Sheir Magher.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο παρατηρητήριο μπαίνει στο στόχαστρο μέσα στο μήνα. Η πρώτη επίθεση έγινε κατά την προέλαση του Συριακού Στρατού στην περιοχή Jabal Al-Zawiya.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail