Αρπάχτηκε ο Τραμπ με τον "αποτυχημένο, βλάκα και κοντοστούπη" δήμαρχο του Λονδίνου

Reuters/Jonathan Ernst (L) and Clodagh Kilcoyne (R)
Freepen.gr - Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έβαλε στο στόχαστρο το δημαρχο του Λονδίνου, Σαντίκ Χαν άπριν ακόμη προσγειωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έφτασε για επίσημη επίσκεψη. Ο Trump περιέγραψε τον Sadiq Khan ως "αποτυχημένο" που έκανε μια "απαίσια δουλειά".

Στα tweets του, ο Donald Trump παρομοίασε τον Χαν με το δήμαρχο της Νέας Υόρκης Bill de Blasio, λέγοντας ότι είναι το ίδιος χαζός, που έκανε επίσης φρικτή δουλειά αλλά έχει το μισό του ύψος.

Η προσβολή έρχεται αμέσως μετά που ο Χαν χαρακτήρισε τον Τραμπ ως ένα από τα πιο έντονα παραδείγματα μιας αυξανόμενης παγκόσμιας απειλής και συνέκρινε τις πράξεις του προέδρου των ΗΠΑ με εκείνες των «φασιστών του 20ού αιώνα». Ο Χαν επέκρινε επίσης το καλωσόρισμα του κόκκινου χαλιού για τον Τραμπ χαρακτηρίζοντάς το ως "μη Βρετανικό".





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail