Τις άρπαξε πάλι ο τουρκικός στρατός από τους Σύριους στο Ιντλίμπ και κλαίγεται στους Ρώσους

Freepen.gr - Ο Συριακός Αραβικός Στρατός (ΣΣΣ) έπληξε για μια ακόμη φορά μια τουρκική θέση παρατήρησης στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Χάμα.

Σύμφωνα με μια αναφορά από την περιοχή, που επικαλείται το almasdarnews, ο Συριακός Στρατός στόχευσε τους τρομοκράτες στο Sheir Magher περιοχή όπου ο τουρκικός στρατός διατηρεί παρατηρητήριο.

Δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής θύματα.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Συριακός Στρατός έπληξε ένα τουρκικό παρατηρητήριοστην ίδια περιοχή, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός στρατιώτη και την νοσηλεία άλλων τριών.

Σε αντίποινα για το βομβαρδισμό, ο Τούρκος στρατός επιτέθηκε σε δυο σημεία ελέγχου του Συριακού Στρατού στη βορειοδυτική Hama.

Μετά το περιστατικό, οι τουρκικές αρχές κάλεσαν τον ρωσικό στρατό στη Συρία και ζήτησαν να ελέγξει το Συριακό Στρατό στην περιοχή. Ζητούν δηλαδή από το νόμιμο στρατό μιας χώρας, στην οποία έχουν εισβάλει ακάλεστοι, να μην επιχειρεί στα πλαίσια της εκκαθάρισης από τους τρομοκράτες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail