Αλέξη Τσίπρα, ο Στέλιος ήταν το λουλούδι, τα δάκρυα των γονιών το νερό και η γλάστρα το σπίτι του

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσδιόρισε τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο ως γλάστρα την οποία περιφέρει ο Μητσοτάκης για να αλιεύσει ψήφους. Πάλι καλά που δε χαρακτήρισε τον αρχηγό της ΝΔ ως αρκουδιάρη που μαζεύει τάλαρα. Είναι πάντως εκνευριστικό να προσπαθεί ο Τσίπρας να θυμίσει τον Ανδρέα.

Του Στρατή Μαζίδη

Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα ο γεμάτος ενέργεια Κυμπουρόπουλος να φτιάξει κάτι δικό του και να συμπαρασύρει κόσμο παρά να ενταχθεί σε ένα ανάπηρο κατεστημένο. Έκανε όμως την επιλογή του και είναι σεβαστή.

Την περίπτωσή του τη γνωρίζουμε από όταν ήταν μικρό παιδί που πήγαινε σχολείο κι ήταν πρώτος μαθητής. Το αναπηρικό αμαξίδιο δεν τον άφησε να περπατήσει, όμως δεν μπόρεσε να τον σταματήσει από το να σηκωθεί. Βλέποντάς τον λοιπόν να μεγαλώνει, να σπουδάζει και να καταπιάνεται με πράγματα, νομίζω ότι όλοι είμαστε χαρούμενοι και καμαρώνουμε για αυτόν μολονότι δεν του προσφέραμε απολύτως τίποτε.

Όχι λοιπόν. Ο Στέλιος δεν είναι γλάστρα Αλέξη Τσίπρα. Ο Στέλιος ήταν το λουλούδι που φύτρωσε και το πότισαν τα δάκρυα και οι θυσίες των δύο άξιων γονιών του ώστε να ανθίσει. Τους χαρακτηρίζω άξιους διότι αυτό είναι. Η γλάστρα ήταν το σπίτι του και το σταθερό περιβάλλον που είχε ανάγκη για να μεγαλώσει.

Ίσως τελικά ο Κυμπουρόπουλος να βλέπει με συμπάθεια τον πρωθυπουργό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail