Η Πάμελα Αντερσον της Γερμανοκρατίας

Είπαμε να μη ξανασχοληθούμε με το αηδιαστικό «φαινόμενο», αλλά η GOOGLE δεν μας αφήνει. Εδώ και δύο μήνες τουλάχιστον η «μηχανή» κατασκοπίας και ψυχολογικού πολέμου της CIA φροντίζει ώστε σχεδόν κάθε μέρα να μοστράρει μια στημένη είδηση για τον «Γιάνη» στην κεντρική της ιστοσελίδα «αναζήτησης» για τα ελληνικά κινητά.

Του Δημήτρη Γιαννόπουλου

* Άλλοτε πρόκειται για τη τελευταία «συνέντευξη Βαρουφάκη» σε κάποιο από τα ελληνικά ή ξένα ΜΜΕ.

* Άλλοτε για τις οβιδιακές μεταλλάξεις του DiEM25 ή του ΜεΡΑ25 (από τα ροζ στα ...πράσινα), μήπως και αποφύγουν τον «πανευρωπαϊκό» εκλογικό καταποντισμό τους.

  • Άλλοτε για την ταινία του Γαβρά που συγχρηματοδοτεί ο ...Τσίπρας μέσω του υπουργείου του Νίκου Παππά — άσπονδου φίλου του Γιάνη από το 2015 (ναι, του ίδιου Νίκου Παππά που αποκαλούσε τότε τον Βαρουφάκη ως το «χειρότερο παθολογικό ψεύτη που έχει γνωρίσει»).

  • Άλλοτε για τη στρατολόγηση στη προεκλογική καμπάνια του DIEM25 του νυμφίδιου (playmate) του Playboy, Pamela Anderson, συνομίλικης του Γιάνη, πρώην σταρλετ του Baywatch στη δεκαετία του ´80 και νυν φανατική Βαρουφίτσα.

Καθημερινά λοιπόν, τα συστημικά ΜΜΕ — υπό την καθοδήγηση της GOOGLE — θα βρίσκουν ένα πρόσχημα για να προβάλουν τον «Γιάνη που πάει παντού». 

Ο ίδιος δεν χρειάζεται παρά να εφευρίσκει τις πομπώδεις «ατάκες» που θα κοσμήσουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, του Διαδικτύου και των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων!

Μάλιστα! Η γερμανοκρατούμενη Νέα Τάξη της Ευρώπης κλυδωνίζεται και γι αυτό φαίνεται πως ενεργοποιεί τις πιο πιστές της εφεδρείες, στη μάχη για τη «Σωτηρία της Ευρώπης από τα τέρατα του παρελθόντος».

Δεν εννοούν βέβαια, ούτε τον οικονομικό Φασισμό του Σόιμπλε που ρήμαξε την Ελλάδα και γονάτισε την ευρωζώνη, ούτε τον ανάποδο Ρατσισμό του πατέρα της «σκουρόχρωμης» «Πανευρώπης», Κουντενχόβε-Καλέργκι (1926), πνευματικού πατέρα της Μέρκελ, του Σόρος και του Γκουτιέρες, στην πλανητική επιχείρηση Αντικατάστασης Πληθυσμών με λαθροεποίκους του Ισλαμικού τόξου.

Εννοούν τα σαρκοβόρα «τέρατα» του Σαλβίνι, του Ορμπάν και του Φάρατζ, που απέναντί τους η Γερμανοκρατία παρατάσσει το βαρύ πυροβολικό του Γιάνη Βαρουφάκη και της Πάμελα Άντερσον! 

Αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.

Ακόμα και η νεοταξίτικη «αριστερά» της Γερμανίας, το κόμμα Die Linke, έχει καταλάβει πως η σκανδαλωδώς ενορχηστρωμένη προβολή του παλιμπαιδικού διδύμου Πάμελα-Γιάνη, μόνο ζημιά μπορεί να της κάνει στις παραμονές των Ευρωεκλογών.

Βλέπετε, ο Γιάνης δηλώνει τώρα «ευθαρσώς» πως σκοπεύει «να παραιτηθεί από την ευρωβουλή, για να κατέβει υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της Ελλάδας» έστω κι αν οι Γερμανοί ψηφοφόροι υποκύψουν στη πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ και τον εκλέξουν... ευρωβουλευτή τους.

«Αν» εκλέξουν δηλαδή, οι Γερμανοί αριστεροί, αυτόν, τον «ανίκητο αποτυχημένο» της καταστροφικής «πρώτη φορά αριστεράς» στην Ελλάδα του 2015, ο οποίος δεν μιλάει καν τρεις λέξεις Γερμανικά!

Η Die Linke κατηγορεί τώρα τον Βαρουφάκη ως αγνώμονα καιροσκόπο, απατεώνα και αριβίστα που εκμεταλλεύτηκε την πολιτική στέγη που προσέφερε στο «υπερεθνικό» κομματικό του κατασκεύασμα, μια παλαίμαχος θαυμάστρια του verliebter Yanis στη Γερμανική αριστερά, για να ξεκινήσει δεύτερη — και πιο κερδοφόρα — πολιτική καριέρα στο Βερολίνο.

Με άλλα λόγια, η νέα πολιτική κωλοτούμπα του Γιάνη στη Γερμανία, μπορεί να έστρεψε για πολλοστή φορά τα φώτα της δημοσιότητας στο «καρχαριόμορφο» πρόσωπο του 58χρονου νάρκισσου, αλλά έκανε ανεπανόρθωτη ζημιά στο κόμμα που τον περισυνέλεξε, μετά την φυγή του από την Ελλάδα.

Ας πρόσεχε, η Die Linke!

Δεν είχε πάρει φαίνεται το μήνυμα από τη γαλλική αριστερά του Μελανσόν ή του Μοντεμπούργκ, που τον ξαπόστειλαν μόλις κατάλαβαν — το φθινόπωρο του 2015 — ότι ο Yanis πήγαινε να τους καπελώσει, σε ανταπόδοση για την σανίδα σωτηρίας που του είχαν προσφέρει (Plan B).

Οι Γερμανοί «σύντροφοι» του Γιάνη, δεν διδάχτηκαν τίποτα, ούτε από το εγγλέζικο Εργατικό Κόμμα του Κόρμπυν, που είχε προσλάβει τον Βαρουφάκη ως σύμβουλο επικοινωνίας στην καμπάνια εναντίον του Brexit, λίγο πριν την πανωλεθρία τους στο ιστορικό δημοψήφισμα του 2016, όπου η συντριπτική πλειοψηφία της εργατικής τάξης της Αγγλίας ψήφισε υπέρ του Brexit!

Κανείς πάντως δε έχει διερωτήθει γιατί το πανίσχυρο κατεστημένο της Γερμανοκρατίας επιμένει στην προβολή του πολιτικού άλτερ-έγκο της Πάμελα Άντερσον ως την πεμπτουσία του «υπερεθνικού» Χάους που υποδαυλίζει στην Ευρώπη.

Δυστυχώς, οι πολυπλόκαμοι και ομογάλακτοι μηχανισμοί παραπληροφόρησης σε Αθήνα, Βερολίνο και Βρυξέλλες, έχουν φαίνεται αυστηρές οδηγίες να συντηρούν στο προσκήνιο της δημοσιότητας τον ...τυμπανιαίο έπος της Βαρουφακιάδας, αναπαράγοντας τα ψέμματα που σερβίρει στα φερέφωνά τους, παρά τη αμελητέα του απήχηση στη κοινή γνώμη των χωρών τους.

Η αλήθεια όμως είναι προ πολλού γνωστή σε κορυφαίους μεγαλοδημοσιογράφους (ντόπιους και ξένους) που με κυνηγούσαν να τους «κλείσω» συνέντευξη με τον Γιάνη, στη διάρκεια του πεντάμηνου στραγγαλισμού της ελληνικής οικονομίας που διηύθυνε κατ’ επιταγή του Σόιμπλε και με τη συγκατάθεση του Τσίπρα.

Γνωρίζουν πως ο πρώτος που υπέκυψε στους εκβιασμούς της τρόικας, υπογράφοντας μυστικά την παράταση του Μνημονίου 2 του Σαμαρά «με όλα τα προαπαιτούμενα», τον Φεβρουάριο του 2015, ήταν ο καθ’ ύλην αρμόδιος υπουργός Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο «ανυπότακτος» διαπραγματευτής, που την επομένη των μεταμεσονύχτιων κρυφών υπογραφών στο Μέγαρο Μαξίμου (27-2-2015) δήλωνε «ευθαρσώς» ότι η Ελλάδα είχε «γυρίσει σελίδα» και τα μνημόνια είχαν τελειώσει!

Τρεις μήνες αργότερα, όταν δεκάδες δισεκατομμύρια των ελληνικών καταθέσεων, κεφαλαίων και επιχειρήσεων έτρεχαν να σωθούνε σε Ζυρίχη και Σόφια, ο ίδιος υπουργός οικονομικών της Ελλάδας, απέρριπτε όχι μόνο τις προτάσεις των Βρυξελλών για επιβολή ελέγχων στη κίνηση κεφαλαίων, αλλά και την πρόταση Μοσκοβισί-Γιούνκερ για πεντάμηνη παράταση της διαπραγμάτευσης που θα έσωζε τη χώρα από την καταστροφή του Ιουλίου.
 
Ο Γιάννης Ρουμπάτης και ο Πάνος Καμμένος είχαν δίκιο: Όλα γίνονταν σύμφωνα με τις οδηγίες του Σόιμπλε, ο οποίος ήξερε την αδυναμία του Γιάνη στους προβολείς της δημοσιότητας που του εξασφάλιζε η παραμονή στο υπουργείο οικονομικών. 

Αλλά κάνουν λάθος όταν λένε πως στόχος του Σόιμπλε ήταν να διώξει την Ελλάδα από το ευρώ.

Ο στόχος του Βερολίνου ήταν εξαρχής να «συντρίψει» (crush) παραδειγματικά τη χώρα, να της προκαλέσει την μέγιστη δυνατή καταστροφή στο ελάχιστο διάστημα της τετράμηνης παράτασης, για να προλάβει της εκλογές στην Ισπανία το φθινόπωρο.

Και έτσι, φτάσαμε στο άλλο μεγάλο ψέμα, της δήθεν σύγκρουσης Τσίπρα-Βαρουφάκη την επαύριο του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Στην πραγματικότητα, ο μεν Αλέξης «συνθηκολόγησε» αφού πήρε την υπόσχεση της Μέρκελ να γίνει ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της «αριστεράς», με ανταλλάγματα το ολέθριο 3ο Μνημόνιο και το ξεπούλημα της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, μαζι με την Μακεδονία και ό,τι άλλα του ζητηθούν στα χρόνια που θα ακολουθούσαν!

Ο δε Γιάννης, τι πήρε άραγε ως αντάλλαγμα για να προτιμήσει την ένδοξη αυτοεξορία του «μακροβιότερου αποτυχημένου» σταρ των ΜΜΕ, αντί να κοντράρει τον Τσίπρα στις εκλογές της 20 Σεπτεμβρίου 2015 και μπλοκάρει πραγματικά το 3ο μνημόνιο που απέφυγε να υπογράψει;

Θέλει ρώτημα; Ρωτήστε την Die Linke!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail