20 ολοκαίνουρια μαχητικά Su-35S έρχονται για τη Ρωσία έως τα τέλη του 2020

Freepen.gr - Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις θα λάβουν 20 μαχητικά Su-35S, γενιάς 4 ++ μέχρι το τέλος του 2020, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Αλεξέι Κρίβορνσκοκο την Τετάρτη κατά την επίσκεψή του στο εργοστάσιο αεροσκαφών Komsomolsk-on-Amur.

"Αναμένουμε ότι 20 μαχητικά αεροσκάφη Su-35S θα παραδοθούν στις ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις μέχρι τα τέλη του 2020", δήλωσε ο Krivoruchko στο πρακτορείο TASS.

Το 2015, η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία και οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις άμυνας συγχωνεύθηκαν για να σχηματίσουν τις Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι το αεροσκάφος εκσυγχρονίστηκε με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε κατά τη χρήση του στη συριακή διαμάχη. "Τα Su-35S θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν όλους τους τύπους πυραύλων αέρος-αέρος και αέρος-εδάφους", δήλωσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail