Η πολιορκία της Κωνσταντινούπολης: Ο Γιλντιρίμ θα μετρήσει όσες φορές χρειάζεται τις ψήφους για να κερδίσει

DHA Photo
Freepen.gr - Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος για το δήμο της Κωνσταντινούπολης με το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ), Μπινάλι Γιαλνίρι, δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα είχε επικρατήσει αν είχαν επανακαταμετρηθεί όλες οι ψήφοι στις εκλογές της 31ης Μαρτίου.

"Η διαφορά των ψήφων μεταξύ μου και Ekrem Imamoğlu έχει πέσει σε σχεδόν 12.200, αν και μόνο το 10% όλων των ψήφων μετρήθηκαν ξανά", ανέφερε, σημειώνοντας τη μείωση από την αρχική διαφορά των 28.000 ψήφων, όπως ανακοίνωσε το Ανώτατο Εκλογικό Συμβούλιο (YSK) .

"Είμαστε βέβαιοι ότι αυτό το χάσμα θα έκλεινε προς όφελός μας αν είχαν επανακαταμετρηθεί όλες οι ψήφοι", δήλωσε.

Ο Yıldırım δήλωσε ότι είναι «πολύ σαφές» πως η απάτη συνέβη στις κάλπες, με ψήφους για το κόμμα AK που καταμετρήθηκαν στον υποψήφιο με το Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα (CHΡ) Ιμάμογλου.

"Γι 'αυτό η διαφορά συνεχώς κλείνει υπέρ μας", είπε.

Ο Yıldırım είπε ότι η Κωνσταντινούπολη, η μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, δεν θα πρέπει να διευθύνεται από δήμαρχο που ήρθε στην εξουσία μέσω διορθωμένων εκλογών.

Επανέλαβε την ανάγκη να περιμένει υπομονετικά την YSK να ανακηρύξει τον νικητή των δημοτικών εκλογών της Κωνσταντινούπολης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail