Ερντογάν: δε θα παραδοθούμε στην οικονομική τρομοκρατία - Θα πεθάνουμε όλοι μαζί

Freepen.gr - Η Τουρκία δε θα παραδοθεί στην οικονομική τρομοκρατία, όπως και δεν παραδίδεται στην ένοπλη και διπλωματική τρομοκρατία, δήλωσε ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποδεικνύοντας στον αντίποδα μια θετική τάση στην τουρκική οικονομία παρά τις συνεχιζόμενες ξένες επιθέσεις.

"Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε μας υπενθύμισαν ότι δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείψουμε τη φιλοδοξία μας να οικοδομήσουμε μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία. Βλέπουμε για άλλη μια φορά ότι είτε θα ζήσουμε είτε θα πεθάνουμε. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος", είπε σε μια συνάντηση στην οποία συγκεντρώθηκαν όλοι οι υπουργοί και αξιωματούχοι του κόμματός του για μια μετεκλογική αξιολόγηση κατά το Σαββατοκύριακο κοντά στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν κάλεσε τους Τούρκους επιχειρηματίες και επενδυτές να σταθούν με τον τουρκικό λαό και να κατευθύνουν ανάλογα τις επενδύσεις τους ενώ εκτιμά ότι η επόμενη περίοδος των περίπου τεσσάρων ετών δίχως εκλογική αναμέτρηση αποτελεί ευκαιρία για την επίτευξη των στόχων στον τομέα της οικονομίας.

Εκτίμησε μάλιστα πως «αν συνεργαστούμε όλοι μαζί, μπορούμε να εκπληρώσουμε την υπόσχεσή μας να δημιουργήσουμε 2,5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail