Στη Συρία δεν τρώνε κρέατα τη Μεγάλη Παρασκευή αλλά σίδερα: Οι αληθινοί χριστιανοί έβγαλαν τον Επιτάφιο στα όρια του μετώπου

Freepen.gr - Στη Συρία δεν έχει προκλητικά δείπνα με κρέατα τη Μεγάλη Παρασκευή για να μπούμε στο μάτι της πλειοψηφίας. Αυτά άλλωστε συμβαίνουν σε νωθρές χώρες και με πρωταγωνιστές ανθρώπους που έχουν λύσει τα προβλήματά τους.

Στη μαρτυρική Συρία όμως όλοι μάχονται ακόμη. Στη Συρία ακόμη κι οι σουνίτες μουσουλμάνοι στρατιώτες υπερασπίστηκαν τις εκκλησίες και το Χριστιανισμό. Οι αληθινοί χριστιανοί έβγαλαν τον Επιτάφιο στις πόλεις και ετοιμάζονται να εορτάσουν την Ανάσταση του Ιησού Χριστού στην καλύτερη ίσως στιγμή της χώρας στα χρόνια του πολέμου.

Κι η Συρία άλλωστε ανασταίνεται καθημερινά από τις στάχτες της. Στη Συρία δεν τρώνε κρέατα τη Μεγάλη Παρασκευή αλλά σίδερα βγάζοντας τον Επιτάφιο ακόμα και στις πόλεις στα όρια με το Ιντλίμπ όπου δέχονται επιθέσεις από τους τρομοκράτες.










Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail