Να γιατί καιγόμαστε


Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τραβήχτηκαν τέλος Αυγούστου του 2018. Είναι από τον κήπο του Υπουργείου Συγκοινωνιών, στο αμφιθέατρο του οποίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο. 

Θάνος Τζήμερος
Μέσα συζητούσαμε για τα μέτρα πρόληψης που δεν είχαν ληφθεί στις περιοχές που χτύπησε η φωτιά, όπως καθαρισμός των δημόσιων κυρίως εκτάσεων από εύφλεκτα υλικά: κλαδιά, πευκοβελόνες και σκουπίδια. 

Βγήκα λοιπόν έξω και φωτογράφισα αυτό το χάλι. Ένα παχύ στρώμα απο πευκοβελόνες, που όταν τις μαζεύουν τις βάζουν σε πλαστικές γλάστρες και τις αφήνουν επί τόπου, δίπλα σε πεταμένες πλαστικές καρέκλες. 

Κερασάκι στην τούρτα, τα γυμνά καλώδια του διακόπτη (ΥΠΟ ΤΑΣΗ!). Περιμένεις τώρα εσύ από ένα κράτος που ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ τα έχει σκουπιδότοπο και μπαρουταποθήκη και κατά τύχη δεν έχουν γίνει παρανάλωμα να φροντίσει για τη δική σου περιουσία! Άντε καλά...






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail