Μητσοτάκης υπό προθεσμία…

Αλλά δεν φτάνει η δουλικότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα, είναι απόλυτα δουλικός κι απέναντι στην Φώφη Γεννηματά. Με την οποία τα έχει βρει απόλυτα ώστε μετά τις εκλογές κι εφ΄ όσον δεν έχει λάβει αυτοδυναμία από το εκλογικό Σώμα, να συγκυβερνήσουν.

Παναγιώτης Αποστόλου

Αποδεχόμενος την απαίτησή της περί καρατόμησης (μη υπουργοποίησης) Βουλευτών της ΝΔ που βρίσκονται στις παρυφές της ακροδεξιάς (σ.σ. σύμφωνα με τις απόψεις πάντα της Φώφης). Κατονομάζοντας στον Κυριάκο τον Άδωνη Γεωργιάδη και φωτογραφίζοντας τον Αντιπρόεδρο της ΝΔ σε όλους εμάς.

Άλλωστε, Κυριάκος και Φώφη ρίχνουν την τελευταία τους πολιτική ζαριά, προκειμένου να αρπάξουν την Εξουσία! Αφού, αν ο Κυριάκος δεν εξαφανίσει μέσω του εκλογικού αποτελέσματος το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, θα είναι μια κυβέρνηση μικρής – σύντομης πνοής και θα αμφισβητηθεί εντονότατα από τους εσωκομματικούς του αντιπάλους. Στους οποίους δεν εντάσσονται μόνο οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Γιώργος Πατούλης. Τα δυο βαρβάτα άλογα που περιμένουν στην αφετηρία εκκίνησης της κούρσας, αναμένοντας την εξαγγελία της διαδοχής. Που πολλά θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα που θα φέρουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Όσον αφορά τη Φώφη, το τελευταίο διάστημα έχει πολύ ταραγμένο ύπνο.
Ο ένας της Εφιάλτης είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, που αλληθωρίζει προς το ΣΥΡΙΖΑ κι ο άλλος είναι ο Νίκος Παπανδρέου, που έχει λάβει εντολή από τον διεθνή παράγοντα για την επανασύσταση του ΠΑΣΟΚ.

Στο πλαίσιο αυτό τάσσεται και η θέση του κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Γι΄ αυτό μιλάει με “αγάπη” και “νοσταλγία” για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.
Περισσότερες πληροφορίες εντός μικρού διαστήματος…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail