Αμερικανικό B-52H προσομοίωσε επίθεση κατά του ρωσικού στόλου της Βαλτικής στο Καλίνινγκραντ

Photo by Airman 1st Class Gerald Willis
Freepen.gr - Ένα αμερικανικό B-52H Stratofortress με μεγάλο φορτίο πολλαπλών αεροσκαφών στρατηγικών βομβαρδισμών βομβάρδισε μια πλαστά επίθεση σε ρωσική ναυτική βάση στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας.

Ένας στρατηγικό βομβαρδιστικό Β-52Η της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πλησίασε σε απόσταση περίπου 99 μιλίων (160 χλμ.) από τα σύνορα με το ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ την Παρασκευή, σύμφωνα με στοιχεία πτήσης από το PlaneRadar.

"16:25 ώρα Μόσχας. Ένας στρατιωτικό βομβαρδιστικό αεροσκάφος Boeing B-52H Stratofortress των ΗΠΑ, αριθμός εγγραφής 61-0009, προσομοίωσε επιχείρηση βομβαρδισμού της βάσης του ρωσικού στόλου της Βαλτικής" ανήρτησε το PlaneRadar στο Twitter στις 15 Μαρτίου.



Το B-52 είναι ένα από τα παλαιότερα αεροσκάφη που εξακολουθεί να λειτουργεί η Πολεμική Αεροπορία. Τα Stratofortress βρίσκονται σε κάθε σύγκρουση από τον πόλεμο του Βιετνάμ.

Το B-52H Stratofortress είναι ικανό να μεταφέρει και να εκτοξεύει πυρηνικά όπλα καθώς επίσης βλήματα κρουζ εκατοντάδες μίλια από τους στόχους τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail